Hvad er værd at vide? Mange spørgsmål er blevet stillet i menneskets historie, og mange svar er fundet, for at vi i dag er hvor vi er. Vi lever i en højmoderne verden med elektronik overalt omkring os, informationer i uendelige mængder og frihed som aldrig før. Men det kan være svært at overskue de tusindvis af sider der dukker op, når man f.eks. søger efter lænestol på Google. Hvilken side er bedst? Er det mon troværdigt? Kan jeg bruge det til noget? Har man dette problem er svaret nemmere end forventet.

Løsningen findes på nettet

BedreBoligLiv.dk er en hjemmeside, der giver al nødvendig og unødvendig information om bolig. I stedet for at klikke sig gennem de mange forslag Google tilbyder, er det nemmere at kende en troværdig og brugbar hjemmeside, som fokuserer på det vigtige. Der findes mange måder at indrette sin bolig på, og det er samtidig en meget subjektiv holdning, om noget er pænt eller ej.

Det er derfor altid godt at have flere forskellige synspunkter på samme sag, og det er lige præcis hvad denne hjemmeside giver. Søger man råd om indretning og produkt til f.eks. badeværelset, finder man blot overemnet på hjemmesiden, og bliver ført videre til alle artikler vedrørende netop dette. BedreBoligLiv.dk bruger et nemt sorteringssystem, så man hurtigt og nemt finder hvad man søger.

Der er mere end 50 kategorier at vælge imellem, allesammen med spændende artikler, gode råd og henvisninger til de bedste produkter.

Nemt at komme igennem stoffet

Det kan dog være tungt at læse sig gennem så meget information, og det har BedreBoligLiv bevidst gjort noget ved. Hjemmesiden tilbyder nemlig ikke kun et hav af artikler, men også indholdsrige videoer, guides og tests. Dette gør det langt mere overskueligt og nemt at forholde sig til et bestemt emne, og nemmere at finde hvad man søger.

Der er i toppen af hjemmesiden et felt, hvor man kan indsætte ord man søger efter. Gør man dette, vil alle artikler, videoer mm. om emnet dukke op, og man kan hurtigt fokusere på det vigtige. Skulle det ske at en bestemt artikel/video er ekstra god, eller endda dårlig, er der mulighed for at give sin mening i bunden af hver artikel. Hjemmesidens skribenter vil ikke andet end at sikre sig gode og spændende artikler, og har man derfor forslag til ændringer, skal man ikke tøve med at skrive til dem. Det er vigtigt at forstå, at hjemmesiden er til for at hjælpe.

BedreBoligLiv.dk er ikke kun en hjemmeside for dig der søger inspiration lige nu og her. Det er en hjemmeside der konstant er i live, og hele tiden bidrager med nye artikler og gode råd til boligen og haven. Der er noget til enhver side og smag om boligen, hvilket ikke mindst gør denne hjemmeside brugbar men samtidig sjov at bruge tid på. Og har man selv fundet på et godt trick til huset, eller måske en smart måde at ordne sit køkken, er det nemt at dele med andre, og hjælpe dem på vej til et bedre boligliv. Det er jo det vi alle ønsker.