Skolenergi.dk er en side der er dedikeret til energirenovering af boligen. Her kan du finde information om de mange forskellige former for energirenovering der findes, se hvad du kan spare, og se hvordan du kommer nemmest i gang med det. Du kan også få hjælp til at finde uforpligtende håndværkertilbud fra flere forskellige håndværkere, så du kan vælge det bedste tilbud.

Her kan du se et par eksempler på hvad der kan blive skrevet om inde på skoleenergi.dk

Rørisolering

Når det kommer til at vælge isolering så er rørisolering en af de første og nemmeste steder at spare, samtidig med at det også er her du kan få en mærkbar besparelse. Og som om det ikke var nok at du kan spare penge på varmeregningen (og dermed også hjælpe miljøet) så kan en ordentligt opsat rørisolering også modvirke fugtskader som f.eks. skimmelsvamp eller råd.

Bor du i en nyere bolig er der stor sandsynlighed for at rørene er sat ordentligt op med isolering, men bor du i et ældre hus er det en god ide enten at kigge på rørisoleringen selv eller at få professionelle til det.

Gulvisolering

En anden form for isolering der virkelig kan mærkes er gulvisolering. Her er det, ligesom med rørisolering, mest i ældre boliger der er noget at komme efter, men så kan man til gengæld også virkelig hente meget. Nye regler gør også at man kan isolere tykkere end man gjorde før, og det betyder altså at der er en ekstra besparelse at hente ift. hvis man havde lavet isoleringen for bare få år siden.

Modsat rørisolering er gulvisolering ikke noget du bare lige kan gøre selv, her skal der professionelle til. Inde på Skoleenergi.dk kan du få hjælp til at få 3 byggetilbud gratis og uforpligtende fra lokale håndværkere, så du kan se hvor meget det vil koste, hvad du kan spare, og hvor stor forskel der er på de enkelte tilbud.