MrPerfect.dk er en dansk forhandler af LED pærer, spotpærer og lysstofrør. Firmaet har et bredt udvalg af ovennævnte produkter, men også mange andre produkter. Virksomheden bag Mrperfect.dk har eksisteret siden 2015.

Hvad er LED lys?

Det er nok de færreste der ikke har hørt om LEDlys som det nye billige, strømbesparende, miljøvenlige alternativ til de gamle glødepærer og sparepærer, men det er de færreste der ved at LED står for light-emitting diode, og på dansk derfor også nogle gange kaldes for en lysdiode. LED-pærer kan fås i alle regnbuens farver og holder mange gange længere end konkurrerende pærer, så det er ikke så underligt at flere og flere skifter deres gamle pærer ud med LED pærer.

Udvalget

Hos Mrperfect.dk finder man et stort udvalg, primært inden for forskellige former for LED belysning, men også andre relaterede varegrupper er at finde på hylderne. Der er således en lang række forskellige LED pærer og spots, i flere forskellige kvaliteter og prisklasser, indbygningsspots, LED lysstofrør, paneler mm. Også større varer som LED projektører (og her menes der ikke dem man kan slutte til computeren, men dem man kan bruge til at oplyse med). Endelig kan du hos Mrperfect også få varer som OBD fejlkodelæsere, laserpointere, led lygter, bilkameraer mm.

Betaling, levering og returret

På Mrperfect.dk kan du betale med alle former for gængse kort, det vil sige Dankort, Visakort, Mastercard, mv. Det er også muligt at betale med EAN betaling hvis man er offentlig virksomhed.

Leveringen foregår fra dag til dag, så det vil altså sige at du kan bestille det i dag og modtage varen i morgen – noget der jo er meget heldigt hvis der er tale om pærer da det er begrænset hvor længe man gider gå rundt uden lys i f.eks. gangen.

Hos MrPerfect har man flotte 21 dages returret, og man har altså en hel uge mere end de lovsikrede 14 dage til at returnere varen.