Malertilbud.dk er en dansk sider hvor man kan finde sin næste maler.

Malertilbud.dk har eksisteret siden 2004, og er altså en af de lidt ældre danske hjemmesider der findes på nettet.

Ydelsen

Inde på malertilbud.dk kan man – som det også så fint bliver antydet i navnet – finde et tilbud på sin næste maler. Hjemmesiden er altså en klassisk hent-3-tilbudstjeneste hvor man kan oprette sin opgave ét sted hvorefter den så bliver sendt til alle malere i systemet, hvorefter de kan komme med et tilbud på opgaven.

Det smarte for brugeren er således at man kan nøjes med at oprette opgaven ét sted og så modtage relevante tilbud gratis og uforpligtende, hvilket er meget nemmere end selv at skulle kontakte malere.

Opbygning

Der er tre smarte funktioner som malertilbud.dk har.

Den første er muligheden for at indhente tilbud.

Her skal man udfylde information om hvilken maleropgave det er der er tale om. Det kan f.eks. være om der er tale om indvending maling, udvendig maling, maling af møbler eller maling af andre ting, samt hvilket materiale det er der skal males på.

Derudover skal man angive hvor mange m2 det er der skal males (så her må man i gang med målebåndet hvis man ikke allerede har været det).

Man kan også beskrive sin opgave yderligere, og her foreslår malertilbud.dk at man f.eks. beskriver om der også skal males paneler og lofter eller kun vægge, hvilken farve der er nu og hvilken der skal være bagefter, og om der er klart til at blive malet eller om maleren også skal afskærme. Alt sammen information der gør det nemmere for malerne at give den helt rigtige pris.

Man har også mulighed for at vedhæfte billeder af det der skal males hvis det er relevant, ligesom man skal angive sit postnummer. Man kan også vælge om man har et bestemt tidspunkt man gerne vil have malet på, eller om det er mindre vigtigt.

Sidst men ikke mindst kan man angive om man har et forventet budget, eller om det kommer an på hvad malerne foreslår.

Til sidst kan man så enten angive sin kontaktinformation eller forbinde med Facebook.

Prislister

Den anden, og meget smarte, feature de har inde på malerpriser.dk er muligheden for at søge i prislister. Her har de tilknyttede malere givet et overslag på forskellige standardopgaver, f.eks. maling af en 2-værelses lejlighed med ét lag maling, maling af en 3-værelses lejlighed med 2 lag maling, opsætning af filt etc.

På den måde kan man hurtigt danne sig et overblik over de forskellige malere og hvad man ca. kan forvente at ens eget projekt kommer til at koste.

Det er ikke sikkert at man ender på samme pris, og derfor bør man også stadig indhente tilbud da man kan være heldig at ramme en maler der har et hul i kalenderen der skal dækkes og derfor har sat prisen lidt ned, men det er godt til at give et hurtigt overblik.

Ratings

Den sidste, og også meget brugbare, feature der er på siden er mulighed for bedømmelser eller ratings som det også hedder inde på siden.

Her har hver maler / hvert malerfirma sin egen profilside hvor alle dem der har brugt dem i forbindelse med en opgave på malertilbud.dk kan give dem en anmeldelse med både en beskrivelse og en bedømmelse på op til 5 stjerner.

På malerens profilside kan man derudover også se malerens verificeringer, åbningstider, og malerens egen profiltekst.

Ratings er et rigtigt godt værktøj da man nemt kan se om maleren er en man tør stole på, og sammen med indhentningen af priser og tilbud gør det malertilbud.dk til det oplagte valg næste gang man skal have udført malerarbejde.