En ny dansk låneside har slået dørene op på det danske marked. Der er tale om hjemmesiden MajFinans.dk, der i samarbejde med Sparxpres tilbyder hurtige lån til danskere der godt kunne bruge hjælpe til at få lidt ekstra på kontoen.

Hvad er det for nogle lån?

Hos MajFinans kan du få gode reelle lån, fleksibelt tilpasset efter dine behov, og med hurtigt svar. Hos MajFinans kendes lånet under navnet privatlån, men mange danskere vil måske have stiftet bekendskab med denne type lån under navnet forbrugslån eller kviklån.

Kviklån har dog et lidt blakket ry, og derfor kendes lånene her som privatlån, da der ikke er noget blakket ved dem.

Lånene kan tilpasses dine behov, sådan at du hverken låner mere eller mindre end det du skal bruge. På forsiden af Majfinans kan du justere 2 parametre:

  • Ønsket lånebeløb. Her kan du låne mellem 5.000 og 50.000 kr., alt efter hvor meget du har brug for
  • Ønsket løbetid. Her kan du vælge om du ønsker at lånet skal løbe over 12 eller 60 måneder, afhængig af hvor meget du gerne vil betale tilbage hver måned.

Du kan med det samme se hvor meget du skal betale hver måned, hvad dine samlede kreditomkostninger bliver og hvor meget din ÅOP er på, og på den måde kan du hurtigt få et overblik over om lånet er noget for dig.

F.eks. kan du låne 20.000 over 60 måneder med en månedlig ydelse på 594 kr., eller 5.000 over 36 mdr. med en månedlig ydelse på 229 kr.

Du kan låne uden at behøve at stille sikkerhed, hvilket gør dette til et meget attraktivt lån for alle dem der ikke er etablerede og har en masser af værdi derhjemme som de kan bruge som sikkerhed.

Der er få, enkle krav du skal opfylde før du kan få lov til at låne

  • Du skal være minimum 18 år (mange andre steder skal du være min. 21 år, men ikke her)
  • Du skal have en årlig indkomst på min. 125.000 (hvad der svarer til 10.416 kr. per måned)
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor registret
  • Lånet kræver at du får en positiv kreditvurdering

Du får meget hurtigt svar på dit lån, og allerede efter 2 minutter vil du som regel kunne få at vide om du kan låne eller ej.

Du kan låne til lige hvad du vil – det blander hverken MajFinans eller Sparxpres sig i, og typiske lån vil f.eks. være lån til ferie, lån til cykel, lån til en ny computer eller at man låner penge til enten sit boligindskud eller nye møbler (begge ting meget store udgifter for dem der flytter for første gang).

I samarbejde med Sparxpres

MajFinans tilbyder lånene i samarbejde med Sparxpres, og det er således sparxpres der står for selve kreditvurderingen og lånet, og MajFinans der kun står for formidlingen. Det er din garanti for at der sidder erfarne kompetente mennesker klar til at kredtivurdere dig og behandle din låneansøgning på en kompetent og fair måde.

Se meget mere om de forskellige muligheder og send din egen låneansøgning ind på www.majfinans.dk