Kroppen er en del af os som mennesker, og der findes mange forskellige måder at behandle den på. Oftest tænker vi slet ikke over hvad vi egentlig bruger vores krop til, og hvordan vi behandler den. Mange spiser fast-food, dyrker ikke motion, ryger eller noget andet som er dårligt for kroppen. Det kan være svært at bryde dagligdagens rutiner, men har man brug for lidt hjælp er det ikke mere end et klik væk.

Dagligdagens rutiner bliver svære og svære at bryde, specielt hvis det er noget man har gjort i lang tid. Men der findes ikke nogen bedre måde at bryde en rutine end at erstatte den med en anden og samtidig sund en. Fitness-guide.dk er en hjemmeside som hjælper med dette, og fører en trygt igennem en hverdag med fitness. Det kan virke som en stor mundfuld, alt det der med træning, hvordan man skal gøre og hvorfor man skal gøre det sådan, men har man en guide som denne hjemmeside, bliver den store mundfuld overskuelig.

Hjemmesiden tilbyder nemlig ikke kun hjælp til træningen, men samtidig opskrifter og gode råd til en sund og næringsrig kost – f.eks. har de en meget populær opskrift på ingefærshot. Dette er specielt vigtigt, da man siger at 70%, hvis ikke mere, af ens træning består af kosten. Det er altså ikke kun nødvendigt at træne i centret, det er specielt maden som er vigtig.

Fitness-guide.dk tilbyder udover lækre opskrifter og fitness-guide også interviews med atleter og andre trænere, som kommer med gode råd og andre træningsrelaterede idéer. Dem der bliver interviewet har stor erfaring på emnet, har oftest trænet selv i mange år, og deres råd om kost og træning er derfor meget relevante. Har man brug for ikke kun at læse om gode råd, men også se videoer af træning og øvelser, tilbyder hjemmesiden også dette. Det kan hjælpe utrolig meget ikke kun at læse om en bestemt øvelse, men også se en video af det. På denne måde er det langt nemmere at forstå, og man kan se præcis hvordan det skal gøres. Videoerne handler ikke kun om træning, men har i alt fem kategorier. Ernæring, madopskrifter, personlig udvikling, sundhed og træning. Alle temaer bidrager med gode informationer og huskeregler til træning, samt lærer en hvordan man udnytter tid og penge bedst.

Har man brug for andre gode råd, som f.eks. valg af løbesko, har fitness-guide.dk også artikler vedrørende dette. Man kan bl.a. læse om forskellige mærker indenfor løbesko, hvilke fitnesscentre der populære og bedst, hvilket proteinpulver der er bedst og meget mere. Alt dette information er nyttig hvis man vil træne, men er samtidig valgfrit. Det er ikke nødvendigt at vide hvilke sko der er bedst til prisen eller hvilket proteinpulver der sørger for optimal træning hvis ikke man skal bruge det til noget. Man styrer sin egen indsats, og den behøves ikke at være stor. Bare det at begynde at træne er et stort skridt frem i forvejen, det er ikke nødvendigt at presse mere på end hvad man kan overskue. Uanset hvad man søger kan fitness-guide.dk hjælpe, om man lige er begyndt eller allerede er i gang – har man brug for inspiration er dette stedet.