Dengodekur.dk er en webshop der sælger e-bøger inden for forskellige slankekure. Webshoppen har eksisteret siden starten af 2014.

5 2 kuren

Et af de to primære produkter man finder hos dengodekur.dk er en e-bog om 5 2 kuren, den populære slankekur hvor man taber sig ved at spise som man plejer 5 dage om ugen, og så faste de sidste to. Dengodekur.dk reklamerer med at det er forholdsvis nemt at tabe sig på denne måde, og at man – modsat andre slankekure – har større sikkerhed for at få et varigt vægttab da kuren lægger op til en livsttilsændring og bruger principper man kan bruge resten af livet.

Low FODMAP Diet

Den anden e-bog der bliver solgt inde på hjemmesiden er en e-bog om Low FODMAP Diet, en kur der ikke går ud på at man skal tabe sig, men på at man skal spise på en speciel måde for at undgå uro i maven. Kuren er særligt rettet mod dem der lider af irriteret tyktarm eller ondt i maven – det kan nemlig i mange tilfælde skyldes at man har svært ved at nedbryde de såkalde FODMAPs, som er en forkortelse for en række kulhydrat- og sukkerarter der skaber meget luft i maven når man spiser dem. Men ved at undgå disse fødevaretyper kan man igen få ro i maven.

Betaling

Inde på dengodekur.dk tager de mod betaling i form af Dankort, VISAkort og Mastercard, og der er således god mulighed for at betale med det betalingskort man er mest tryg ved.

Når man har betalt får man mulighed for at downloade e-bogen med det samme, og man kan derfor komme i gang med at læse bogen få minutter efter man har besluttet sig for at købe den. Det gør at der ikke længere er nogen undskyldning for ikke at komme i gang med sin slankekur eller forbedringen af maven – køb bogen i dag og begynd i morgen.