“Kaffe er ikke noget, man bare køber på nettet.” Er du en af dem, der tænker sådan?

Er kaffe religion for dig, og vil du gerne dufte til kaffen, mærke på indpakningen og være helt sikker på, at kaffen lever op til dine forventninger?

Du er ikke alene – og så alligevel…

For indkøb af mad og dagligvarer online, herunder kaffe, boomer i den grad i det danske land. Faktisk viser DIBS’ årsrapport for e-handel, at mere end 1 ud af 10 danskere købte dagligvarer på nettet i 2016, og det tal er kun stigende.

Som følge af udviklingen har flere webshops set dagens lys – også når det kommer til kaffe.

Typisk byder en online kaffeshop på mere end bare køb af hele bønner, formalet kaffe, økologisk fairtrade kaffe eller hvad der ellers findes af kaffe på hylderne.

Du kan nemlig også blive klogere på ting som kaffetyper, ristning og brygmetoder eller få tips til at lave den perfekte kop kaffe. Ofte kan du endda også købe ekstraudstyr og lære, hvordan du bruger det, så du altid kan lave god kaffe derhjemme.

Så der er altså masser af god viden at hente ved online shopping af kaffe. Viden som du ikke nødvendigvis får, når du køber din kaffe i en fysisk butik og som bidrager til en god kundeoplevelse.

Du er sikret den bedste kvalitet

Vidste du, at langt de fleste webshops har ekstraordinære høje krav til deres produkters friskhed?

Det er netop en af de største udfordringer ved online shopping, at du som kunde ikke kan undersøge det fysiske produkt, før du køber det. Det ved webshopejerne godt. Og de ved også, at du uden at blinke vil vende dem skulderen, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger.

Og skulle uheldet være ude, er langt de fleste shops klar med god kundeservice og tilbagebetaling af dine penge eller erstatning af en ny vare. Alt andet vil være for risikabelt for deres online forretnings succes.

Nu løber du aldrig tør for kaffe igen!

Du har nok bemærket, at det ikke kun er ting som aviser, TV-pakker og mobilforbrug, du kan købe på abonnement i dag? Også her har kaffebranchen fulgt med sammen med andre brancher som f.eks. bilbranchen og en lang række forskellige online tjenester.

Så var det noget med et kaffe abonnement?

Ja, det findes – og det er oven i købet et hit i den danske kaffekultur. Med et kaffe abonnement kan kaffeelskeren nemlig vinke farvel til sin værste frygt: At løbe tør for kaffe!

Andre fordele ved et kaffe abonnement er, at du:

  • Slipper for at bruge tid på køb af kaffe i en fysisk butik.
  • Selv kan bestemme, hvor ofte du ønsker at modtage kaffe helt automatisk – og lige til døren.
  • Løbende kan ændre i dine bestillinger eller sætte dem på pause efter behov.
  • Betaler mindre for din kaffe – online handel er i langt de fleste tilfælde billigere end handel i fysiske butikker.

Altså: Er du til god kaffe men vil spare tid og penge samt opnå mere fleksibilitet i hverdagen, så er kaffe abonnementet en rigtig god nyhed for dig!

3 tips til den perfekte kop kaffe

  1. Brug altid friskristet kaffe, hvad enten du er til formalet kaffe eller hele bønner.
  2. Brug altid friskt, koldt vand, når du laver kaffe.
  3. Opbevar altid din kaffe tørt og køligt i en lufttæt beholder eller pose.