Så er der godt nyt til alle de danskere rundt omkring der går op i at se godt ud – den nye side modejagten.dk er nemlig åbnet med en mission om at hjælpe alle danskere med at finde den fedeste mode, samlet på ét sted.

Bag om siden

På modejagten.dk kan du søge blandt mere en 500.000 forskellige produkter, hentet fra alle de største fashionsites. Siden er startet er erfarne kræfter inden for onlineverdenen, i en frustration over at de etablerede sider i branchen som regel enten var for uoverskuelige, for langsomme, eller ikke havde et stort nok modeudvalg.

Siden bygger nu på den hurtigste onlineteknologi, og målet er at give alle danskere et modeoverblik der både er omfattende, hurtigt og overskueligt.

Både til mænd og kvinder

På modejagten.dk kan du finde mode til både mænd og kvinder. Det er således ikke en side kun til det ene køn, men forsøger at samle alt tøj til voksne på én side. Det passer godt ind i tidens trends hvor lighed mellem kønnene er noget der bliver prioriteret højt, og hvor flere og flere tøjmærker også begynder at have en unisex-linje.

Ikke kun fokus på tøj

Som de fleste andre sider af denne type har modejagten.dk selvfølgelig stor fokus på tøj, og du kan lynhurtigt finde lige det du skal bruge, nemt og overskueligt, hvad enten du leder efter et par nye jeans, en blazer eller et par sneakers.

Men der hvor modejagten vælger at gå en anden vej end så mange andre er ved ikke kun at fokusere på tøj, men på mode mere generelt, herunder i høj grad også accessories.

Noget af det første man lægger mærke til når man går ind på hjemmesiden er øreringe, og det skyldes netop et stort fokus på at være noget mere end ”bare” en side om tøj.

Fokus er lige nu på personlig mode, men det er ikke umuligt at forestille sig at modejagten.dk på et tidspunkt i fremtiden også vil kunne hjælpe danskerne med at finde den nyeste mode inden for områder som interiør og design.

Tøjbranchen i Danmark

Tøjbranchen i Danmark bliver ved med at vækste, og det er tydeligt at se at en meget stor del af handlen i disse år flytter sig fra de fysiske butikker på butiksstrøget og over til webbutikker som Zalando, som med deres gratis returfragt har gjort meget for at få mange danskere til at prøve at købe tøj på nettet.

Det forventes at handlen på nettet i løbet af 2020 vil blive større end handlen i de fysiske butikker, i hvert fald for den yngre generation.

Se mere på modejagten.dk

Du kan se meget mere om siden og selv få hjælp til at finde lige det du skal bruge inde på modejagten.dk