Det er normalt på en fin sidegade eller i byens centrum, man finder de små søde neglesaloner og frisører, som giver den bedste service og hyggelig stemning. Men det er ikke altid lige nemt at finde disse fine butikker, specielt hvis man ikke ved hvor man skal lede. Oftest er der ikke noget hjælp at finde på internettet, men dette er ved at ændre sig.

En neglesalon i Vejle har haft stor succes med en hjemmeside, der ikke kun forklarer, men sælger deres produkt på en ordentlig og organiseret måde. Internettet har de seneste 30 år været i konstant udvikling, og vi bruger det i dag til stortset alle ærinder. Skal vi kontakte vores venner eller familie bruger vi internettet, skal vi bestille tid hos lægen, tjekke vores løn, tjekke bustiderne osv. Internettet er en vigtig del af vores hverdag, og det er derfor utrolig smart at brande sig selv via en hjemmeside. Nyenegle.dk bruger ikke kun hjemmesiden til at brande sig selv og vise sine forskellige produkter frem, men tidsbestilling til salonen. Nyenegle.dk udnytter alle aspekter af deres hjemmeside, og har haft stor succes ved at gøre dette. Salonen har fået mere opmærksomhed, og med dette flere kunder.

Som sagt bruger vi internettet hele tiden, selv til de små hverdagsting vi ikke tænker over. At få konverteret sin fysiske butik til en hjemmeside, kan hjælpe utrolig meget, specielt da det ikke kræver det store at få en hjemmeside op og køre. Designet på hjemmesiden er som en webshop, hvor man søger efter produkter, og får information og guiding til hvad man skal bruge. Priserne bliver fremstillet, præcis som hvis man skulle bestille noget andet over nettet. Nyenegle.dk har konverteret mange internetbrugere fra computeren til butikken, kun ved denne informative hjemmeside, hvilket ikke kun siger noget om deres butik, men om alle andre butikker også. Det er en god ide at have en hjemmeside, selv hvis hjemmesiden ikke gør andet end at informere om noget andet.

Invester i din hjemmeside

Har man derfor selv en lille butik, frisørsalon, neglesalon eller noget andet, er det en god idé at investere i en hjemmeside. Man rækker ud til langt flere mennesker via internettet, selv hvis ens butik ikke har noget med internettet at gøre. Samtidig er det mere overskueligt at have tidsbestillinger over nettet, da alle informationer er samlet et sted, som er tilgængeligt for alle. Man sparer både tid og penge.

Er det ikke helt oplagt hvordan man får en hjemmeside op at køre, hvis man ligesom nyenegle.dk gerne vil brande sig selv på en måde der virker, er der hjælp at finde. Oftest koster en hjemmeside ikke mere end 500 kr. årligt, og kan købes via tusindvis af andre hjemmesider. At have et simpelt og overskueligt design er mindst ligeså vigtigt som selve indholdet. Skabeloner til dette kan findes gratis mange steder, og ellers til meget lave priser. www.one.dk er et godt eksempel, på hvordan man får en billig og flot hjemmeside op at køre, uden erfaring om design eller kodning. At få en hjemmeside er ikke kun nemt og billigt, det er en fantastisk investering, specielt hvis man gerne vil nå ud til flest mulige kunder.