Nogle mennesker går op i mode, andre tænker ikke over det. Vores tøjstil er en måde at udtrykke os selv på, selv når vi ikke tænker over det. Går man ikke op i mode, vil man da stadig gerne have et par bukser der faktisk passer og ser fine ud, og en jakke som både er varm og flot. Går man derimod op i mode, hvilke mærker der er populære, laver det fedeste tøj og samtidig har prestige, skal man ikke langt for at finde den rigtige butik til dette.

Bostonroskilde.dk er en hjemmeside, der handler med tøj, specielt med fokus på moden lige nu og her. Bostonroskilde er udover en hjemmeside, samtidig en fysisk butik i hjertet af Roskilde. Butikken beskæftiger sig med mode, ikke kun her i Danmark, men hele verdenen over, hvilket giver et større udvalg af fedt tøj og mange mærker. Det er vigtigt for butikken at have servicen i orden, og det er derfor anbefalet ikke at købe tøjet online, men derimod komme ned i butikken og få en snak om det ønskede. Som de selv siger “Vi mener at service er vejen til den glade kunde – og man skal altid gå det ekstra skridt.” Søger man noget som butikken ikke længere har på lager, skal dette ikke forhindre købet, da butikkens mange kontakter nok skal sørge for, at man får det ønskede hurtigst muligt, også hvis det skal bestilles hjem.

Har man brug for at se butikken, men selv bor lidt for langt væk fra Roskilde, er butikken social i form af både Facebook og Instagram. Her kan man følge dem og deres opslag, og se hvad det nyeste sæt f.eks. består af og koster. Dette er specielt smart, da hjemmeside shoppen ikke altid viser hvad man gerne vil se, f.eks. hvordan tøjet vil se ud på en person. Samtidig er det nemt at kontakte butikken via de sociale medier, hvis man har spørgsmål eller måske en forespørgsel. De sociale medier er den bedste måde at nå ud til sine kunder, og det gør Bostonroskilde.dk godt brug af.

Idéen bag navnet til butikken, kommer fra deres internationale baggrund i mode. Det er vigtigt for butikken, ikke kun at kigge på den danske mode, men samtidig drage inspiration fra andre lande og deres nuværende mode. Vores mode i Danmark er for det meste også inspireret af lande som USA og England, og det er derfor en essentiel del af Bostonroskilde at give kunden alle disse muligheder. Der er noget for enhver smag, om man går i fine jakkesæt eller afslappede t-shirts, er det mode er det til at finde her.

Bostonroskilde, den fysiske butik, har åbent man-fre 10-18 og lør 10-15. Passer dette ikke med arbejdstiderne, eller er det slet ikke en mulighed at komme i butikken, har deres webshop åbent 24/7, så der altid er mulighed for at finde det man søger. Bostonroskilde.dk er hjemmesiden og butikken til dig, der ikke kun går op i mode, men international mode.