Ved hjælp af moderne teknologi har Bang & Olufsen brudt luksusbarrieren. Deres App, som desværre stadig kun kan installeres til Apple og ikke Android, gør brug af Virtual Reality konceptet til at fremvise de luksuriøse B&O produkter i folks eget hjem. Programmet opfylder et kendt problem i beslutningsprocessen og fjerner tvivlen, da kunder direkte kan se hvorledes de forskellige systemer vil se ud i netop deres eget hjem. Programmet beriger derfor kunden med sikkerhed og rolighed over, at det har truffet det rigtige valg.

Som ved enhver luksuskøb, så har forbrugeren brug for at vide, at deres køb er det hele værd. Programmet reducerer beslutningsprocessen i denne henseende betragteligt.

Visualiserings funktionaliteten

Ved at denne funktion, kan du enten ved at tage et skærmprint eller live-mode – tilføje produkter til dit hjem. Efter du har udført de indledende konfigurationer, så kan du nemt og elegant ændre på produkterne efter dine egne præferencer. Du kan f.eks. ændre farven på højtalerne, skifte beslag og udskifte diverse relevante stande. Mulighederne er mange, så du kan se netop det skræddersyet produkt, som kan komme til at stå i dit hjem.

Rumbyggeren

Du kan også vælge at tage det et skridt længere, og benytte rumbyggeren, hvor du kan skræddersy grundplanen og tilføje figurere mm, så det bedst muligt repræsentere det værelse du ønsker at designe. Herefter kan du så småt tilføje dine B&O højtalere samt andre relevante produkter, som fanger dit øje. Denne funktionalitet lader dig endda tilføje møbler, så du virkelig for den fuldendte oplevelse. Det er faktisk kun dine egen fantasi, som sætter grænsen for dit hjems B&O udtryk.

Oplev det ”Up & Close

Efter du har fremstillet dit ønskehjem, så kan du vha. programmet sende skitserne til din nærmeste Bang & Olufsen forretning, så de er helt forberedt på dit besøg, når du ønsker et mere nærværende gennemgang af dine tilkøb.