Har du lige startet din egen virksomhed? Eller går du måske bare og drømmer om det? Så kan du helt sikkert give os ret i at der er tusind forskellige ting som du skal overveje og gøre når du starter. På denne side kan du læse om 3 praktiske ting som du skal huske at købe når du starter eller lige har startet en virksomhed.

Godt internet på hjemmekontoret

Skal du selv sidde og lave dit eget regnskab derhjemme, eller skal du måske selv sidde og designe din egen hjemmeside? Det er ligegyldigt hvilken virksomhed du vil starte, så skal du helt sikkert bruge internettet. Det er derfor super vigtigt at du har en god og stabil internetforbindelse.

Du sparer både penge og tid på at have en stabil internetforbindelse, da du ikke kommer til at have noget ”downtime”, altså tid hvor du ikke kan få lavet noget fordi dit internet er nede.

Hvor god er din internetforbindelse i forvejen? Du kan på internetpriser.dk tage deres internet test. Her kan du måle om du rent faktisk for den hastighed som du betaler for.

Klik her for at tage internetpriser.dk’s gratis internet speed test.

Skaf et godt kamera til din markedsføring

God markedsføring er noget af det vigtigste i en nyopstartet virksomhed. Når du laver din markedsføring, er det nødvendigt for dig at have et godt kamera. Men i dag er det kamera som sidder i de nyeste smartphones næsten ligeså godt som et spejlreflekskamera eller et videokamera.

2 fluer med 1 smæk

Hvis du også godt kan bruge en ny arbejdstelefon, kan du ligeså godt ’slå to fluer med et smæk’ ved at købe en af de nyeste smartphones. Denne smartphone kan du så både bruge som arbejdstelefon og til din video- og billedmarkedsføring.

Er der tømt ud af økonomiske ressourcer?

Hvis der som for de fleste nyopstartede virksomheder er lidt lavvande i de økonomiske ressourcer, kan det være svært at finde penge til en fabriksny smartphone. Men du behøver ikke at købe en fabriksny smartphone. Du kan sagtens bare købe en brugt til en brøkdel af prisen.

Hos Telerepair, som er Danmarks største forhandler af brugte iPhones, sælger de brugte iPhones til en brøkdel af prisen af hvad en ny iPhone koster. Selvom du køber en brugt smartphone, får du stadig 2 års garanti.

Hos Telerepair, køber de også din gamle iPhone når du køber en ny, så du kan sparre endnu mere.

Reklameartikler

Nu har du dit internet og din nye iPhone på plads, så du er nu klar til at lave nogle gode salgsvideoer og skabe noget såkaldt ”awareness” af din nye virksomhed. Du mangler nu kun en ting. Når du laver disse videoer, kan det være en god ide at have placeret nogle reklameartikler rundt omkring med dit navn og logo på.

Få din egen kaffekop

Det kunne f.eks. være i form at en kaffekop, nogle kuglepinde, en powerbank eller måske bare et USB-stik med dit logo på. Du kan også have noget tøj på som har dit navn og logo på, dette kan både være en skjorte, poloshirt, T-shirt, hoodie eller andet, det kommer meget an på hvilken branche din virksomhed er i.

Er du interesseret i reklameartikler til at promovere din virksomhed? Så kan du hos Onlineprinters, finde alt hvad du har brug for af reklameartikler til din virksomhed. Læs meget mere her.

Ved at læse de råd som vi har givet på denne side, står du og din nye virksomhed forhåbentlig meget bedre stillet og er helt klar til alle nye udfordringer og muligheder I kan støde på.