Nu er der godt nyt til alle der elsker både juice og sundhed. En ny dansk slow juicer portal har nemlig slået dørene op. Der er tale om MinSlowJuicer.dk som netop er åbnet.

Siden er skabt for alle dem der gerne vil i gang med at juice, men som måske ikke nødvendigvis ved hvor de skal starte, eller som gerne vil have yderligere inspiration så man ikke bare roder rundt i de samme slags juice hele tiden.

Siden er inddelt i 3 hovedkategorier:

Ny som juicer

Det er her man finder alle de gode råd og tips og tricks man skal bruge når man starte ud med at slow juice. Alt det som eksperterne ville ønske de havde vist da de startede, f.eks. information om hvilke typer grøntsager og frugter man kan juice og hvilke man ikke kan (man bliver overrasket), tips til hvordan man nemmest renser sin slow juicer, og meget mere.

Opskrifter

Opskrift-sektionen er både til dem der har juicet i lang tid og søger yderligere inspiration til deres juice, og til dem der lige er startet med deres slow juicer og gerne vil have en succesoplevelse med en lækker juice til at starte med. Og så selvfølgelig også den meget populære artikel om hvilken type juice der hjælper med tømmermænd (en meget stor hjælp dagen derpå).

Opskrifterne kan tages og bruges som de er, eller man kan skifte rundt i nogle af ingredienserne og nøjes med at bruge dem som en base – det er helt op til dig.

Praktiske tips

Den sidste hovedkategori er alle de praktiske tips. Det er her man finder information om hvordan man rengør sin slow juicer, hvilken model man skal vælge når man skal ud at købe en ny slowjuicer (eller i hvert fald tips til hvordan man finder ud af hvilken model man gerne vil have), samt andre smarte tricks. En meget populær kategori.

Fremtiden for minslowjuicer.dk

Minslowjuicer.dk er som sagt lige startet, men ambitionerne er store. Ud over at gå efter at lave Danmarks største slow juicer side er der planer i flere forskellige retninger. For det første vil det være rigtig godt at få udbygget opskriftsarkivet. Ikke bare med flere opskrifter fra minslowjuicer.dk (det kommer der til at komme løbende uanset hvad), men også med brugernes egne opskrifter. Så hvis teknikken kommer til at virke og brugerbasen bliver stor nok kommer vi helt sikkert til at se Danmarks største brugergenererede opskriftskatalog til juice.

Derudover vil minslowjuicer.dk også gerne blive bedre til at hjælpe nye juicere i købsprocessen – hjælpe til at finde ud af hvilken slow juicer model der skal købes, teste de forskellige modeller og komme med fordele og ulemper, og generelt bare være til rådighed som ressource når man skal tage den vigtige beslutning om hvilken slow juicer man skal købe.

Så kig forbi løbende og se den spændende udvikling – det bliver helt sikkert sjovt at følge med, og der kommer til at være fuld fart over feltet.