Kender du det, når du sider hjemme med vennerne en fredag aften og bare har lyst til noget lækkert? Det regner, det er koldt og du vil egentlig helst blive indenfor med en god film med vennerne? Så er det godt at firmaet WOLT findes.

Få rabatkode og spar

Lige nu kan du få en WOLT Rabatkode, og med denne kode får du sat 25 kroner ind på din konto, før du bestiller ved WOLT. Hvis du aldrig har bestilt ved WOLT, er det jo en skøn mulighed for at komme i gang. På denne måde får du i starten af din bestilling trukket 25 kroner fra den oprindelige pris. Og hvem vil ikke gerne spare penge?

Hvordan bruger jeg så koden?

WOLT-rabatkoden er nem at bruge. Du skal starte med at downloade appen. Så skal du indtaste nogle standardoplysninger så som navn og telefonnummer. Dine kortoplysninger skal du også indtaste. Nu kan du klikke der hvor der står mig. Så kan du klikke på ’Promokode’. Netop her skal du indtaste rabatkoden. 25 kroner vil altså nu være på din WOLT-konto. København, Lyngby-Gentofte, Odense, Aarhus, Aalborg, Roskilde. I alle disse byer kan du din mad leveret af WOLT. Læs mere om WOLT-rabatkoden her: https://www.kulturnet.dk/wolt-rabatkode/

Hvorfor er WOLT så fedt?

Du kender måske allerede andre udbringningsserve som for eksempel JustEat og Hungry. Disse er kendte firmaer, der har været på markedet en del år. WOLT er det nye skud på stammen og har været på markedet i omkring to år. Det gør det spændende og nyt. WOLT bringer din mad ud. I regn og slud. I alt slags vejr. Du kan bestille fastfood gennem WOLT, men du kan også også bestille mad fra rigtige mange restauranter.

McDonalds udbringer også mad ud

Du har måske ikke hørt om det, men WOLT er også klar, når du er trængende efter McDonalds! Du kan leveret din mad direkte til døren! Så kan då få dine chickens wings, cheeseburger og pommes frittes! Nam!

Hvor meget koster det at få McDonalds udleveret?

Det koster omkring 69 kroner at få leveret McDonalds til døren. Det er det hele værd! DOG kan du også ved levering af McDonalds mad bruge din WOLT-rabatkode. Det foregår på samme måde, som når du bruger koden til andre restauranter! Du indtaster simpelthen bare rabatkoden og så får du 25 kroner ind på din WOLT-konto! Har du tømmermænd? Brug for dit McDonalds-mad? Vil gerne prøve den nye burger af? Så er det bare med at taste rabatkoden. På denne måde sparrer du 25 kroner og få din lækre mad leveret.

Dine venner vil også have McDonalds

I sidder hele din venneflok og vil have en lækker omgang McDonalds. Det skal I nok få! I kan nemlig alle sammen, hver især, få en WOLT-profil via appen. I kan også alle sammen spare 25 kroner på både McDonalds og andre udleveringssteder. I skal blot, hver især, indtaste den smarte WOLT-rabatkode. Læs mere og udlevering af McDonalds-mad her: https://www.mandens.dk/mcdonalds-udbringning/