Nu er det snart ved at være jul. I butikkerne er pebernødder og julepynt allerede stillet frem, og ønskerlisterne begynder så småt at blive sendt rundt. Og ifølge forbrugersiden Idegryden.dk der bl.a. har lavet et stort tema om julegaver 2016 står julesalget i år til at slå alle rekorder på nettet.

Og det kan vi jo ikke undlade at skrive lidt om her på VirtualDenmark.

Black Friday trækker op

Det er vigtigt til at starte med at sige at grunden til at julesalget ser ud til at blive større i år end det har været før er Black Friday – uden den dag er salget faktisk faldende. Så kan man sige om man skal tage den dag med, den ligger jo i år den 25. november, så det er ikke engang blevet advent endnu, men da mange vælger at købe deres julegaver allerede der (for at få de store besparelser) har vi valgt at tage den med.

Mange butikker oplever til gengæld at julehandlen i resten af december er let faldende da meget af salget er rykket til ikke bare Black Friday men hele den weekend, og det går så ud over salget resten af december.

Mange fordele ved at købe gaver online

Det lader til at en af grundende til at gavekøb på nettet er i vækst er at folk er ved at finde ud af hvor mange fordele der egentlig er ved at købe gaver online. Skal du f.eks. købe en gave til ham så kan man vælge at gøre det online af følgende grunde:

  • Det er nemt – du kan sidde derhjemme og behøver ikke ud at stå i kø i en butik
  • Det går hurtigt – 3 klik med musen og så er du færdig
  • Du kan sammenligne priser nemt – ingen grund til at betale for meget
  • Der er lang tids bytteret – mange webshops har lige så høje standarder som fysiske butikker hvis ikke højere
  • Du kan købe mange forskellige gaver på samme tid – du behøver ikke vandre fra butik til butik, og er der udsolgt er det nemt at finde en ny vare et andet sted.

Du skal selvfølgelig vælge en webshop du kan stole på, men det er ikke noget problem – og så skal du huske at bestille dine varer så tidligt som muligt sådan at de når at komme frem med posten.