Der er en periode i en mands liv fra han er 18 år til han er midt i 20’erne, hvor han bestemt ikke er en dreng, men heller ikke rigtig er en mand endnu. De fleste kender sikkert sådan en ung mand, men hvad giver man ham egentlig i gave.

Netop på grund af deres tvetydige alder, kan man hverken give dem drengegaver eller typiske gaver til mænd. Hvad skal han bruge rødkløver eller gulvvarmeplader til? Alligevel kan man tage inspiration fra begge disse.

Giv dem en gave med stil

Der er relativt stor chance for, at den unge mand stadig er studerende. Derfor kan det godt være, at månedsbudgettet kører relativt stramt, og han derfor ikke altid går klædt, præcis som han godt kunne tænke sig.

Unge mænd i denne aldersgruppe er nemlig ofte interesserede i mode eller i hvert fald i at se godt ud. Ofte er deres stil tæt knyttet til det såkaldte streetwear, som er, ofte lidt løstsiddende, tøj fra højtprofilerede mærker, som er lavet til byens miljø.

Hvis du giver en ung mand det helt rigtige stykke tøj fra det helt rigtige mærke eller bare et gavekort, så han selv kan købe det, så vil han garanteret sætte pris på det. Han vil være både overrasket og glad for, at der er nogen, der har sat sig ind i hans interesser.

I samme dur kan man også give den unge mand et par fede sneakers. Sneakers er på mange måder i samme kategori som streetwear tøj, og der findes et utal af forskellige varianter. Disse har ligeledes vundet stor popularitet blandt unge mænd. Nogle går virkelig op i det og samler ligefrem på skoene, mens andre bare sætter pris på at kunne gå i et par lækre og pæne sko. Du kan selvfølgelig også være sjov og give dem en anden form for gave – rengøringsmidler. Masser af citronsyre, base, kalkfjerner, brun sæbe og den slags.

Giv dem teknologi

De unge mænd er vokset op i en tid, hvor teknologien lige så stille er blevet større og større i de private hjem. Vi er gået fra, at det kun var de største forskningsstationer, der havde en computer, til at vi nu alle sammen har en i lommen.

Denne udvikling er imidlertid helt naturlig for de ung mænd, og de er enormt dygtige til at følge med de nyeste trends. Derfor vil de helt sikkert også blive glade for en teknologisk gadget bag gavepapiret.

Helt oplagt vil det selvfølgelig være at give dem et computerspil. En stadig stor del af de unge mænd bruger nemlig mange timer om ugen foran skærmen på computerspil.
Mange unge mænd er dog også opsatte på at være aktive, og hvis det er tilfældet, vil de måske have større interesse i en smartwatch. Et teknologisk ur, der kan alt fra at modtage dine tekstbeskeder til at tælle din puls eller fortælle dig, hvor langt du er gået.
Du kan kigge efter endnu flere gaveideer, hvis du klikker her. De fleste unge mænd har generelt ret tydelige interesser, og hvis man bare kommer dem en smule nær, når man giver dem en gave, så er man sikker på at have gjort ham glad.