I vores moderne verden er PR en essentiel del af et firma/en virksomheds vej frem. Det er vigtigt at brande sig selv og på en ordentlig måde for at komme ud til sine kunder og få dem til at huske hvem man er. Dette kan være svært, specielt da der findes så mange forskellige muligheder at lave PR på. En effektiv og simpel løsning er ikke altid nem at finde. Bortset fra denne.

Magnetz.dk er hjemmeside der sælger magneter i alle former og farver og med ligeså mange formål. Magneter kan bruges til mange ting, specielt når det gælder PR, men også i hjemmet og på arbejdspladsen. Hjemmesiden har handlet med magneter online siden 2007, og har derfor stor erfaring angående produkt og pris. Magnetz har valgt at specialisere sig i salget af meget kraftige magneter samt magnetiske fotolommer af høj kvalitet.

Specialiseret, men med bredt udvalg

Udover deres specialer, tilbyder Magnetz hundredvis af andre produkter. Søger man f.eks. magnetværktøj, magnetmaling, magnetlåse eller stortset alt andet omfattende magneter, er denne hjemmeside stedet at finde det. Der er i alt 20 kategorier at vælge imellem, samt alle de små dimsedutter der ikke tilhører en kategori. Kort sagt, alt brugbart kan findes. Magnetz specialiserer sig som sagt om magnetlommer, hvilket er en lomme der holder fotos og sedler på plads men en magnetisk ramme og baggrund.

Magnetlommerne, også kaldet magnetiske fotolommer, er specilt populære for arbejdspladser, da det er en praktisk måde at hænge vigtig information op, og en nem og hurtig måde at informere sine medarbejdere om det. Lommerne kan også bruges i hjemmet, f.eks. på køleskabsdøren, hvor en huskeseddel kan sættes op så alle kan læse den, og udskiftes hver dag hvis nødvendigt. Lommerne er produceret i Danmark, hvilket gør kvaliteten i top. Lommerne er nemlig designet til at kunne holde i mange år ved dagligt brug, uden slid på magneten eller styrken af den.

Service er altafgørende

Magnetz.dk tilbyder ikke kun et stort udvalg af magneter men samtidig en god service. Vælger man at bestille et produkt, er leveringstiden ikke mere end 1-2 hverdage, og skulle det ske, at man ikke er tilfreds, får man pengene retur. Køber man derudover for 800 kr. eller mere, får man fri fragt oveni. Hjemmesiden bruger hvad der kaldes Sikker Betaling, hvilket betyder at der ikke er noget at bekymre sig om ved handlen. Betalingsmetoden er godkendt af Nets og Teller og sker via en af nordens førende betalingsgateways – Epay.

Grunden til at vælge Magnetz frem for enhver anden hjemmeside der også sælger magneter, er ikke kun deres erfaring for nethandel og store udbud af produkter, men specielt deres kvalitet. Magnetz står inde for hvad de sælger, og erkender den rigtige kvalitet af produktet. De har fået komplimenter for deres holdbare magnetlommer og deres mange praktiske formål, som både passer i huset og i hjemmet. Det gør de fleste af Magnetz.dk’s produkter, hvilket gør hjemmesiden endnu mere brugbar. Søger man en effektiv metode at lave PR på, eller generelt bare kvalitetsprodukter, er dette hjemmesiden til det.