Trænger dit hus til en forvandling? Og har du hænderne skruet rigtigt på? Så kan du ganske nemt og effektivt selv tage sagen i egen hånd. Læs med her, og få inspiration til 4 fede boligprojekter, som kan pifte dit hjem op, uden det behøver at koste en formue, og uden du behøver at sætte alverdens tid af til det.

Byg dit eget plankebord

En god måde at pifte eksempelvis sin spisestue op på, det kan være ved at skifte sit gamle spisebord ud med et unikt og hjemmebygget plankebord. Med et plankebord er der mange muligheder åbne, og der er massevis af rustikke træsorter at vælge imellem, som alle med garanti vil skabe en rigtig hyggelig atmosfære i dit hjem.

Ved at bygge det selv, har du mulighed for at få det præcis, som du ønsker det, og du skal altså dermed ikke gå på kompromis med dit eventuelle drømmebord. Derudover sparer du også en masse penge ved at gøre det selv, da du kun skal betale for materialerne og samtidig selv er herre over, hvilket træ du ønsker at arbejde med.

Byg din egen sengegavl

Er det dit soveværelse, som trænger til at blive piftet op og få en forvandling, så kan en hjemmebygget sengegavl være den perfekte løsning. Udover at en flot sengegavl kan gøre super meget for et soveværelses æstetiske look, så er en sengegavl også super praktisk at have og giver dig samtidig en god rygstøtte, når du skal sidde i sengen og eventuelt læse en god bog.

Er du modig og ønsker en billig løsning, så kan du kaste dig ud i at bygge din sengegavl selv. På denne måde kan du skabe en flot og unik sengegavl i lige præcis det materiale, som du ønsker.

Byg din egen garderobe

Sommetider kan det være lidt af et projekt at finde et garderobeskab med den perfekte størrelse og det perfekte mål til sit hjem. Hvorved det kan være en super fed løsning at lave sit helt eget fra bunden. Dette kan være med til at gøre et rum og ens hjem helt unikt, og det er samtidig en god måde at sætte sit eget personlige præg i rummet.

Giv dit tapet en makeover

Ønsker man en ny farve på væggen og er træt af sit nuværende tapet, så kan du ganske nemt og enkelt give din væg en flot og billig makeover. Det eneste du skal bruge til dette er blot en ganske almindelig svamp eller sprittus samt en smule kreativitet, og så kan du pifte dit tapet op med nogle flotte og farverige mønstre eller gå den minimalistiske vej med nogle simple farver og små detaljer. Kun fantasien sætter grænser.

Der er altså mange måder at pifte sit hjem op på, uden det behøver være dyrt og alt for tidskrævende. Det handler blot om at tænke kreativt og kaste sig ud i det. Så hvorfor ikke starte på dit første boligprojekt allerede i dag?