Danskerne elsker pengespil. Det er et indiskutabelt faktum. Flertallet har prøvet at satse og vinde på diverse former for gevinstgivende spil, hvad enten det er bingo, Lotto, eller online casino. Mange kender nok følelsen af at sidde i en ilde tilredt Citroën fra 2003 på vej hjem fra arbejde på en klam januardag. Men når man så kommer hjem efter dagens gøremål er forglemt og familierelationerne ignoreres, der kan man opgradere sin livsstil ved at vinde penge i spil. Det fede ved pengespil er, at man ikke behøver sociale kompetencer for at hygge sig abnormt. Men man kan også sagtens sidde i et større selskab og tage en pengespiller i flok.

Men hvilke spil er det så der giver kriller i maven for alvor? Her har du 5 gode bud på de bedste spil at vinde penge på!

Roulette

Mange mænd foretrækker roulette. Alle ved hvordan det føles. En lang og trist dag uden den ros man fortjener på den mørke og kolde fabrik en rædderlig vinterdag. Men med en tur på rouletten kan man glemme alt om skilsmisser og børnepenge. Disse tanker kan du smide ind under sofaen, mens du sipper rødvin og spiller på rouletten. Den enorme fordel ved roulette er, at du slipper for at konversere med andre, når du står og kigger intenst ned på kuglen der spinner. Men hvis du trænger til at hyggesnakke, så kan du jo spørge dealeren hvad vedkommendes interesser er. Eller hvis du spiller online, så skriv da på live chatten!

Spillemaskiner

Utrolige folkemasser oplever det konstant. Den rus der opstår når man sætter sig foran spillemaskinerne enten ved computeren eller nede i spillehallen. Alle ved hvad det vil sige at have det ordentlig nederen fordi man skal sidde i en tætpakket rutebil på vej mod Bogense på en tirsdag i september. Det er ikke et scenarie som størstedelen finder tillokkende. Men prøv at sætte dig i spillemaskinernes skær efter dagens ugerninger er fuldendte og venskabelige forpligtelser er lagt i kakkelovnen. Det topfede ved spilleautomater er at du kan sidde mutters alene på en tilrøget bodega og hygge dig i absolut stilhed med en Ceres Top i hånden. Men du kan også invitere din gamle mor forbi til en omgang online spil på Spilnu.dk, hvor i samtidig kan snakke om de gode gamle dage og drikke sherry!

Bingo

For gamle damer i stakkevis er bingo det foretrukne pengespil. Pensionister kender alt til utaknemlige børn der ikke ringer ofte nok og lignende. Enhver pensionsmoden dansker har nok prøvet at sidde i en pibelugtende dagligstue og kedet sig foran tekst-tv. Det er afgjort ikke noget for de fleste af Danmarks ældre! Men med bingo kan man opleve sin anden ungdom. Når de tørre bolsjer er fortæret, og sønnerne gjort arveløse kan man sætte sig i BIVA-møblementet og spille online bingo. Man kan altid spille bingo på helt egen hånd og ingen skal fortælle dig at du har politisk ukorrekte holdninger. Ellers kan man stavre ned til beboerhuset og spille bingo med alle sine venner og fjender fra boccia-klubben, drikke Fanta Exotic og dele sidegevinster.

Lotto

Lastbilchauffører i hele nationen elsker Lotto. At sidde på motorvejen i en støvet Scania lastbil tungt lastet med dåsemad på vej hjem fra Rumænien en røvsyg helligdag i april er ikke noget der appellerer til majoriteten af os vikinger. Men når lastbilen er parkeret på rastepladsen og kæresten derhjemme er blevet droppet, kan man gå ind på en tankstation og købe en EuroJackpot Lottokupon. Det ufattelige ved Lotto er at du på et splitsekund kan vinde milllioner af kroner, og du behøver ikke høj intelligens for at spille med. Du kan sidde bag rattet og spille Lotto hele vejen op igennem Europa uden en sjæl kommer til at vide noget om det. Men du kan også involvere kolleger og gutterne fra bandemiljøet, og på den måde styrke bånd og hygge sammen, over en god kop Irish Coffee.

Lotto er virkelig noget for alle!

Skrabelodder

Proletariatet nyder at benytte mønter til at skrabe skrabelodder og vinde penge. Masser af mennesker i arbejderklassen har været stuvet ind i rustne bybusser på vej mod industrikvarteret på vestegnen en mørk og stormfuld aften. Det er aldrig en situation som man ser tilbage på med glæde. Men med skrabelodder kan busturen hurtigt blive opgraderet til førsteklasse! Det absurde ved skrabespil er, at du kan sidde økonomisk presset og skrabe løs og med ét vinde millioner af kroner.

Du kan også spille derhjemme, efter dagens slid er bragt til ende og naboen er blevet sat på plads. Det bedste ved skrabelodder er at du kan skrabe alene med en dejlig Long Island cocktail en stille hverdagsaften, men du kan også invitere selvsamme nabo ind til skrabespil og hygge-trusler, mens i nyder akvavit af 33 cl glas.