Engang var det nyt og spændende med TV-reklamer, og nogle glædede sig ligefrem til at se dem. I dag er det anderledes for de fleste, og mange føler irritation ved dem. Hvis du er en af dem, så læs med her, hvor vi ser på, hvad du kan bruge pauserne til. 

Snup et spil 

Der er mange ting, man kan bruge reklamepauserne på, for eksempel at lave kaffe, vaske en stegepande af, lægge lidt tøj sammen eller lavet et par strækøvelser. Der er dog også nogle, der ser deres snit til at snuppe et online spil med free spins. Der er mange spil, man kan kaste sig ud i, og også spil med casino bonus er der nogle, der holder af at spille. 

Tjek aktiekurserne 

Hvis du vil bruge de små pauser, der typisk varer mellem fem og ti minutter, på noget endnu mere fornuftigt, kan du tjekke aktiekurserne og se, hvordan kurserne på dine aktier udvikler sig. I dagtimerne er det de europæiske børser, du kan holde øje med, og om aftenen, hvor det jo er dag andre steder i verden, kan du tjekke de aktier, du har på den canadiske og amerikanske børs. Er du oppe om natten, er det Hongkong og Australien der har åbent. Hvis du handler på andre børser end de danske, kan der derfor være noget at se på næsten hele døgnet. 

Gør klar til at gå i seng 

Det kan også være en god idé at bruge pauserne til at gøre klar til sengetid. Således kan du rense make-up af, børste tænder og tage nattøj på, så du er klar til at gå i seng, når filmen eller programmet er slut. Hvis man er træt, vil man bare gerne i seng, når man har slukket for fjernsynet, og så kan det være rart at man er klar.