Det an for nogle være lidt en jungle at finde rundt i alt det med internet og bredbånd, så derfor er der også utrolig mange der slet ikke ved hvad der egentlig kan lade sig gøre for dem og de store spørgsmål som hvad der giver dækning mv., fylder hovederne. 

Gør det simpelt og brug de gratis værktøjer der ligger online 

Det behøver ikke at være som at begive sig ud i junglen, når det skal handle om det bedste bredbånd for dig. Hvis du har hørt en bekendt tale om at der ikke har været dækning på noget mobilt bredbånd, så er det dog ikke sikkert at det samme vil være gældende for dig. Det hele afhænger nemlig af hvilken udbyder du benytter dig af og hvor signalet f.eks. sendes fra i forhold til det netværk de benytter sig af. 

Sammenlign priser på mobilt bredbånd online. Det kan ikke gøres mere simpelt end at udnytte de mange værktøjer der er lavet for at simplificere det hele for dig. Ved at få en oversigt over de forskellige udbydere, hvor de mest væsentligste ting for dig er fremhævet, vil du hurtigt kunne skimme hvad der giver mening for dig.  

Vælg en udbyder du allerede ved har god dækning i dit område 

Har du i forvejen en udbyder der benytter et netværk som du kan se i listen og oplever du at det er rigtig fint i forhold til dækning der hvor du befinder dig, så er det en ret sikker pegestok til, at du vil have dækning med denne udbyder. Det er dog ikke det eneste du bør se efter og slet ikke når du har en fin liste over dine muligheder for øjnene af dig. 

Noget andet der kan være med til at afgøre hvilken dækning og udbyder du skal benytte dig af er helt klart prisen men også den mængde data der følger med til dit abonnement. Hvis du ved at du skal bruge meget data, så nytter det ikke noget at du finder en udbyder der ikke kan tilbyde dig mere end det halve og omvendt så kan det være voldsomt at vælge en udbyder der kan tilbyde dig så meget data at hele dit nabolag kan koble sig på, men hvis dækningen ikke er god fra denne udbyder, hjælper det ikke meget. 

Hastigheden for download og upload vil ikke forandre sig uanset dit valg af udbyder, så dette er noget du ikke kan gøre fra eller til i forhold til dit endelige valg.