Hvis du også er en af de efterhånden rigtig mange danskere der nyder at spille spil på nettet har du sikkert oplevet at pengene hurtigt kan få ben at gå på. Spillet er sjovt og før man ved af det har man siddet og hygget sig, brugt en time i sofaen og måske 100 kr.

100 kr. er jo ikke meget hvis man sammenligner med en tur i biografen, at leje en film, eller hvad man ellers kunne bruge sin aften på, men hvad hvis man kunne få 2 timer ud af sine 100 kr.? Det kan du læse mere om hvordan du gør her:

Brug bonuskoder

Det første tip til at få mere for dine penge er at du aldrig må sætte penge ind på din online casino konto uden at du samtidig bruger en bonuskode. Du kan med garanti få en god bonus når du opretter dig – f.eks. kan du med en bonus fra Leovegas nogle gange få nogle rigtig gode bonusser (selvfølgelig med vilkår og betingelser).

Men det er ikke kun når du indsætter penge på din konto første gang at du har mulighed for at få din bonus. Mange steder tilbyder de dig nemlig en opfyldningsbonus hvis din konto er tom i længere tid – så de er god mulighed for at få dobbelt så mange penge at spille for – og så kan det godt være at du stadig taber 100 kr. på en times hyggespil i sofaen – men det er ikke dem alle der er dine egne.

Spil for færre penge

Det næste tip til at få dine penge til at holde længere er egentlig meget simpelt, men derfor kan det jo godt være et godt tip alligevel.

Det handler nemlig om at du skal sætte din indsats ned. Hvis vi nu leger at du spiller for halvt så meget per spil som du plejer, ja så holder dine penge altså dobbelt så lang tid.

Det kan måske lyde lidt kedeligt det der med at sætte indsatsen ned, det giver måske ikke helt samme spænding. Men her er det at du første og fremmest skal gøre det klart hvorfor du spiller. Er det for at vinde de helt store gevinster? Eller er det for at have det hyggeligt i sofaen en onsdag aften? Er det det sidste, ja så kan du nemt sætte indsatsen ned og have det hyggeligt i dobbelt så lang tid.


Har du selv nogle gode tips til at få pengene til at holde længere? Så skriv dem i kommentarene nedenfor J