Hvis du planlægger en ferie eller en forlænget weekend i Danmark, så er der rig mulighed for at spare penge. Uanset hvor du befinder dig i landet, er der gode tilbud at finde på en lang række oplevelser og kulturelle seværdigheder. 

Det er ikke altid helt billigt at holde en ferie eller forlænget weekend, men det behøver faktisk ikke være så dyrt at opleve noget på sin ferie. Der er mange gode tilbud at finde på diverse oplevelser, seværdigheder og restaurantbesøg. Man kan nemlig finde et hav af gode tilbud og rabatter, hvis man kigger lidt rundt på nettet. Her kan man finde rabatkuponer på alt lige fra forlystelsesparker til restauranter og bådture. Mange museer har ligeledes gratis adgang en af ugens dage. 

Spar penge på dine lån 

Hvis du generelt gerne vil spare lidt penge, så kan du overveje at samle dine lån. Det kan være en måde at spare penge på, hvis man har mange små og dyre lån med høje renter. Disse høje renter er for alvor den store udgift i forbindelse med lån. Der kan derfor være betydelige summer at spare med et samlelån

Når man samler sine lån, optager man et større lån for at betale sine små lån ud. For mange mennesker bliver det nemmere at overskue sin lånesituation, fordi man kun skal forhold sig til en afdragsordning. Samtidig er løbetiden på lånet længere og renten derfor typisk lavere. Det kan frigive et månedligt beløb og samtidig betyde, at ens tilbagebetaling bliver billigere i sidste ende. 

Få råd til mere ferie 

Der kan være flere måder at skabe luft i sin økonomi, hvis man gerne vil sætte penge af til ferie. En anden oplagt tilgang er at forsøge at skære ned på sine udgifter. Mange af os bruger en stor sum penge på ting, vi ikke engang er klar over. Det er typisk impulskøb og småbeløb, der løber op. Men hvis pengene er små, er der altså rigtig mange måder at rejse billigt i Danmark. Man kan for eksempel overveje at tage på cykelferie og bo i shelters rundt omkring i landet.