Gaveindkøb er ikke altid let. Tanken om at finde en god gave til en vi holder af, den kan hurtigt komme til at føles frustrerende og uoverskuelig. For hvad skal man finde på? Hvordan sikrer man sig at købe en gave, som ingen andre også har købt? Hvor finder man gaven billigst? Og hvordan holder man styr på de mange forskellige kvitteringer? Heldigvis er der i dag hjælp at hente, og gaveindkøb er blevet lettere end nogensinde før.

Ønskeskyen

En måde hvorved man kan gaveindkøb langt lettere, det er ved at benytte sig af PostNords digitale ønskeliste, Ønskeskyen. Ønskeskyen er en stor fordel at benytte både som fødselar og gæst, da appen giver mulighed for at samle alle ønsker et enkelt sted og dele dem med venner og familie via mail, SMS eller Messenger. Derved ved dine venner og familie altid præcist, hvilket specifikt ventilationsrør, du står og mangler, eller hvilken størrelse dine nye Chelsea Boots skal være i.

Derudover giver appen også mulighed for, at venner og familie kan få ind og reservere et ønske på listen. Dette er super smart, da alle andre udover ejeren af ønskelisten således kan se, hvilke af ønskerne som er reserveret, og hvilke der stadig er ledige. På denne måde kan man mindske risikoen for, at flere køber den samme gave og dermed undgå, at fødselaren skal ud i det helt store gavebytteri.

En tredje ting som er super smart ved Ønskeskyen, det er, at ejeren af ønskelisten også har mulighed for at indsætte et direkte link til, hvor de enkelte ønsker kan købes. På denne måde kan venner og familie hurtigt få et overblik over, hvor de kan finde det enkelte ønske henne, og dermed undgå at skulle rende fra butik til butik på strøget.

Pricerunner

På trods af Ønskeskyens mange fordele, så er der alligevel en række nyttige funktioner, som appen endnu ikke besidder. Heriblandt det at sammenligne priser på forskellige hjemmesider, således at man har mulighed for at få et overblik over, hvor man kan købe sin gave billigst. Dog er hjemmesiden Pricerunner løsningen på dette.

Med Pricerunner har man mulighed for at sammenligne priser og tilbud fra over 9.000 butikker fordelt over 27 lande. På denne måde hjælper hjemmesiden med at finde de bedste produkter til de bedste priser og gør dermed gaveindkøb og E-handel til en leg. Derved kan du finde de bedste priser på alt fra et amperemeter til en iPad.

Storebox

Det er selvsagt også altid en super god ide at gemme kvitteringerne på de gaver, som man har købt, hvis nu at gaven skal byttes eller på uheldigvis skulle gå i stykker. Dog kan det være super svært og uoverskueligt at skulle holde styr på de mange kvitteringer i ens pengepung, hvorved appen Storebox er en genial løsning.

Med Storebox har du mulighed for at få alle dine kvitteringer tilsendt digitalt over din e-boks, således at du kan holde alle dine kvitteringer samlet et enkelt sted. Og ligesom med en kvittering på papir, så vil du få din digitale kvittering tilsendt lige så snart, du har betalt med dit betalingskort i butikken. På denne måde har du altid dine kvitteringer på dine gave lige ved hånden, super smart.