Sidder du og keder dig en helt almindelig hverdagsaften og ved ikke hvad du skal tage dig til behøver du ikke længere sidde hele aftenen og kede dig. Med din iPad (eller telefon) i hånden kan du nemt få en ellers kedelig aften til at være både sjov og spændende – helt uden at forlade sofaen. Du får her 4 gode råd, fra os til dig:

1 – Prøv lykken med online spil

Hvis du i forvejen er lidt af en spillefugl og måske spiller lotto eller går til banko i hverdagen, så kan du med fordel prøve at give dig i kast med betting online. Her kan du satse penge på sportsbegivenheder i stort set alle sportsgrene fra alle lande rundt omkring i verden.

Går du ikke op i sport? Intet problem. Du kan nemlig også spille på populære mediebegivenheder og på hvad der sker i politk. Spil f.eks. på hvem der vinder det næste Melodi Grand Prix, hvem der bliver den næste statsminister, hvad Dronningen siger i sin nytårstale, og alt sådan noget. Så bliver det hurtigt en sjovere aften.

2 – Jokes, vittigheder og sjove billeder

Nettet bugner af sjov, og du kan hurtigt komme til at bruge timevis på at sidde og skraldgrine over de mange vittighedstegninger, sjove billeder, jokes og vittigheder man kan finde online. Prøv at besøg en side som 9gag eller jodelgrin hvis du er lidt yngre og gerne vil have lidt hurtigt sjov at grine af, eller lav en søgning efter vittighedstegninger, jokes, vittigheder eller relaterede søgeord for at finde en skatkiste af sjov.

3 – Download populære apps

Hvis ikke du gider gå online kan du også downloade de nyeste populære apps til din iPad og sidde et par timer og spille. Inde i App Store kan du så hvilke spil der er hotte lige nu, og det vil også typisk være dem der er meget underholdende og fængende.

Du kan også se på listen med mest downloadede spil gennem tiden og se om der er nogen af klassikeren du ikke har prøvet endnu – har du f.eks. aldrig været igennem CandyCrush, Angry Birds, 2048 så giv da dem et forsøg.

4 – Læs spændende artikler

Hvis du føler dig i det vidensbegærlige hjørne kan du også bruge din aften på at læse spændende artikler. Har du ikke allerede sider som du plejer at gå ind på og læse, eller har du allerede læst alle artiklerne der, så giv sider som weekendavisen.dk, politiko.dk, zetland.dk, pov.international et besøg og se om der er nogle af de gratis artikler derinde der falder i din smag.

Uanset hvad du vælger – rigtig god aften