Nu er det snart tid til at alle de små søde studenter springer ud, og det betyder også at der er tid til alle studenterfesterne – og her skal du selvfølgelig sørge for at have en studentergave med. Og er du lidt smart så køber du dine studentergaver på nettet frem for i sidste øjeblik nede i butikken – og her får du 4 gode grunde til hvorfor det er sådan.

1 – Det er nemmere for dig

Den måske første og vigtigste grund for dig er at det simpelthen bare er nemmere for dig. Du kan sidde derhjemme om aftenen og bestille, og så kommer gaven to dage senere, pakket ind og det hele. Og det er selvfølgelig klart at det ikke dur hvis du bestiller i sidste øjeblik, men så er du altså selv ude om at du skal stå i en lang kø nede i centret sammen med alle de andre der køber deres studentergaver i sidste øjeblik.

2 – Det er billigere

Det er bare billigere at købe tingene på nettet. Om du bruger din besparelse på at købe en større gave end du ellers ville have haft råd til eller om du beholder den selv er op til dig, men pengene kan du lige så godt spare, og det gør du ved at købe online.

3 – Udvalget er meget større

Studentertid er også den tid hvor de fleste unge snart flytter fra reden, og derfor er oplagte studentergaver til hende ting man kan bruge når man flytter hjemmefra – brugskunst, køkkenudstyr, pyntepuder osv. (Og jo, han kan også godt bruge det, men hun bliver nok lidt gladere end han gør. Og det er altså begrænset hvor mange forskellige ting der er i den lokale Imerco -hvor alle de andre også køber gaven. Næh køb den i stedet på nettet og få et langt større udvalg.

4 – Der er bedre bytteregler

Som forbruger er man meget bedre beskyttet når man køber noget online end hvis man køber det i en butik – f.eks. kan du tage varen i brug og stadig returnere den efterfølgende. Og de fleste webshops i dag har gratis returret, så selv om du måske ikke er så vant til at købe på nettet så er studenten det, og for ham er det intet problem.

Det var de fire gode grunde til at du skulle købe dine studentergaver på nettet. Hav en rigtig god studenterfest – og hils studenten og sig tillykke 🙂