Den danske hjemmeside OnlineBloggen.dk der skriver om SEO, linkbuilding og online markedsføring er blevet re-lanceret med nyt design og meget mere indhold.

Det fortæller Philip Løvland der står bag hjemmesiden:

Jeg har altid gerne ville have en blog om online markedsføring, SEO og linkbuilding da det er emner jeg finder meget spændende og hvor jeg virkelig synes jeg har noget at byde ind med. Derfor er jeg også super glad for at jeg endelig kan lancere den nye version af OnlineBloggen som jeg har arbejdet på i (alt for) lang tid.

Bag maskinen kører OnlineBloggen på det populære CMS-system WordPress og med Thrive Themes som visuel front – ligesom bla. Virtual Denmark gør det.

Og fremtiden ser lys ud for OnlineBloggen der kommer til at satse på flere typer indhold:

Jeg har altid godt kunne lide at skrive og “kloge mig” og derfor har jeg lavet en kategori på min side der hedder “episk indhold”. Det er her hvor man finder det indhold der er – nå ja – episk. F.eks. min introduktion til SEO som fylder næsten 5.000 ord, eller den store guide til linkbuilding som sagtens kunne have været solgt som en e-bog i stedet for. Planen er at der skal komme endnu mere episk indhold til løbende.

Men det skal selvfølgelig ikke kun være lange tekster det hele. Del to af strategien er nemlig at komme med kortere, brugbare og konkrete indlæg. F.eks. ligger der allerede nu på OnlineBloggen en guide til hvordan du kan skjule dine links fra konkurrenterne.

Og så skal der selvfølgelig også være plads til lidt sjov og ballade:

Jeg tror en del af grunden til at jeg ikke er kommet i gang med at blogge tidligere er at jeg har taget det for seriøst. Har tænkt for meget over hvordan folk ville reagere på det jeg skrev, og på at alting nu skulle være korrekt og om ikke den og den sætning nu kunne formuleres lidt bedre. Det prøver jeg at lægge fra mig nu, og i stedet skrive med hjertet, og prøve at komme ind på nogle af de mange sjove projekter jeg har lavet i tidens løb. Her hjælper mit notesystem også rigtig meget til at holde teksten overskuelig.

Notesystemet der bliver omtalt er et system hvor man kan indsætte noter når man skriver. F.eks. hvis man har noegt yderligere information man gerne vil have med, men som ikke er så nødvendigt at det behøver at stå i selve hovedteksten.

Så kommer der i stedet en cirkel op med 3 små prikker inden i, og så kan man klikke på den for at se noten og få den yderligere information hvis altså man har lyst til det – og hvis ikke kan man bare springe den over.

Du kan se notesystemet, introduktionen til SEO, den ultimative guide til linkbuilding og de mange gode tips, råd og blogindlæg på https://www.onlinebloggen.dk/