Når man skal købe en gave til en mand, er det ligesom med alle andre gavekøb. Man skal kende sin modtager og være klar over, hvilke hobbyer og interesser, de må have. Det er smart at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilken type af gave, man vil give. Noget praktisk, noget personligt og symbolsk som en ametyst, eller måske en oplevelse? Der er mange muligheder, og inde på denne side kan man hurtigt og nemt danne sig et overblik over alle mulighederne.

OBS: Denne artikel er lavet i samarbejde med antenneforstærker.dk

Gaven til din far

Hvis ens far har fødselsdag, hvis det er jul, hvis et er fars dag, hvis man kommer i en situation, hvor man skal give sin far en gave, er det en god mulighed for at vise ham, at man holder af ham.
Det er helt sikkert, at en far altid vil sætte stor pris på at få nogle gode oplevelser med sine børn. Derfor kan det være en god idé, at finde en aktivitet, som man kan lave i fællesskab. Et dejligt minde sammen er en rigtig god gave.
Alt afhængigt af, hvad ens far interesserer sig for, kan man jo lede efter en oplevelse, der ligger sig op af det. M man for eksempel læse om en fisketur til det Gule Rev. Hvis man har en far, der holder af at fiske, er det en oplagt gaveidé. En dag på havet, omringet af smuk natur og i godt selskab. Det er en gave, der holder.
En anden idé kunne være en guidet tur rundt i byen (evt. kombineret med et par nye ankelstøvler i gave så han ikke får ondt i fødderne). Man kan for eksempel få en tur rundt i København med en guide, der kommer fra byen og kan fortælle historier, man ikke kendte i forvejen. Dette er en god måde at få et nyt syn på sin by. At se en by med andre øjne giver nyt perspektiv, og hvem har ikke brug for det?

Gaven til din kæreste

Gaven til din kæreste skal være romantisk. Og vi snakker ikke bare et par levende lys på altanbordet. Dette kunne være et romantisk ophold på en kro eller et slot, eller måske en lille ferie til varmere himmelstrøg? At være i et forhold og have en hverdag sammen er skønt, men det kan også let gå hen og blive meget trivielt og måske endda lidt kedeligt. En lille get-away for to er en oplagt mulighed for at mærke hinanden igen, få et pusterum fra den travle hverdag, hvor samtalerne handler om job, transport og om hvorvidt leverpostejen er billigst i REMA 1000 eller i Netto.
Giv ham en weekend, der er dedikeret til jer. Til jeres forhold. Så kan i gøre alt det, I godt kan lide at gøre sammen. Ligge i sengen hele dagen. Tage på eventyr. Spise god mad og drikke god vin. Bare nyde hinanden.

Gaven til din bror

Hvis man har en bror, der er vild med fodbold, findes der en perfekt gave. Nemlig fodboldgear i alle afskygninger. Et ølkrus, en trøje, et håndklæde, man kan få alt med favoritholdets logo på. Det vil helt klart falde i god jord hos en fodboldfan.