I dag får vi lov til at skrive om noget som der ikke sker særligt tit på det danske internet, nemlig et jubilæum på hele 12 år. Det er den danske tilbudstjeneste flyttetilbud.dk der nu i 12 år har hjulpet danskerne med at indhente tilbud på alle former for flytning.

12 år er virkelig lang tid på internettet

De første danske hjemmesider begyndte at komme frem i 1997, men det var først i løbet af 1998 og 1999 at det danske internet for alvor begyndte at tage fart. Man kan altså rimeligvis sige at det danske internet i dag her i 2016 er 18 år gammelt – voksent om man vil.

Og her har flyttetilbud altså været med i 12 af årene, to tredjedele af tiden. Det er meget sjældent den slags sker, og noget der vidner om at siden har fat i noget af det rigtige.

Derfor er flyttetilbud.dk blevet så stor en succes

At få flyttet sine ting kan godt være lidt af en tillidssag. Man tager alle sine ejendele og overdrager dem til en fremmed person, og stoler på at de passer godt på dem. Og det er ikke hvilke som helst ejendele der er tale om – ved privatflytning er det ens kæreste minder som man overdrager, og når der er tale om firmaflytning er det alle de ting man skal bruge for at holde forretningen kørende (tænk bare hvor katastrofalt det ville være hvis f.eks. alle computerne eller skrivebordende gik i stykker under flytningen).

Det er derfor meget vigtigt at man finder en flyttemand eller et flyttefirma som man kan stole på, og som man er sikker på vil passe godt på ens ting.

Omvendt kan en flytning også nemt blive en bekostelig affære – de mange flyttefirmaer ved nemlig godt at du gerne vil være på den sikre side og hellere vil betale for meget end for lidt – og at du ikke gider ringe rundt til samtlige firmaer, undersøge flyttefirmaer på Facebook og hvad man ellers skal for at få den rigtige flyttemand til den rigtige pris.

Hvordan fungerer siden?

Flyttetilbud fungerer som en mellemmand mellem dig som forbruger og flyttefirmaet som leverandør.

Som kunde går du ind på flyttetilbud.dk og vælger hvilken slags flytning der er tale om – f.eks. om det er privatflytning, firmaflytning, opbevaring eller andre former for flytning.

Derefter skal du udfylde nogle detaljer om din flytning – hvor skal du flytte fra og til, hvilken sal du bor på og hvor tæt man kan parkere på døren.

Dernæst udfylder du information om hvor mange m2 der skal flyttes og hvor mange møbler ca. er tale om.

Så bliver din opgave sendt ud til flyttetilbud.dk’s mange flyttefirmaer som så kan byde ind på den.

Hvad kan vi andre lære af flyttetilbud.dk?

Der er vist ingen tvivl om at der er nogle værdifulde lektioner at lære når man kigger på flyttetilbud.dk’s lange historie på det danske internet, og enhver side der har været en del af internettet længere end Facebook må have noget at lære fra sig.

Hvis vi skal opsummere det må det blive følgende 3 gode råd:

  1. Fokus på brugeren – ved at hjælpe brugeren hjælper du også dig selv da de kommer igen og igen og anbefaler din side til venner og bekendte
  2. Vælg dine samarbejdspartnere grundigt. Man kan ikke bare som flyttefirma komme på flyttetilbud.dk -det kræver man bliver godkendt og valideret, og den proces sikrer at brugerne ikke bliver snydt (jf. Punkt 1)
  3. Bliv ved – der har helt sikkert også været hårde perioder i de 12 år siden har eksisteret, men folkene bag er blevet ved. Gør du det samme kan det være det er din side vi skriver om om 12 år.

Stort tillykke til jubilaren.